Free Chinacertify Samples and Demo Questions Download
Microsoft exams Microsoft
Cisco exams Cisco
CompTIA exams CompTIA
HP exams HP
IBM exams IBM
Oracle exams Oracle
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
BICSI exams BICSI
BlackBerry exams BlackBerry
Brocade exams Brocade
CA Technologies exams CA Technologies
CheckPoint exams Check Point
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
Cloudera exams Cloudera
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
FileMaker exams FileMaker
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
HRCI exams HRCI
ISACA exams ISACA
ISC2 exams ISC2
ISEB exams ISEB
iSQI exams iSQI
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Network Appliance exams NetApp
Pegasystems exams Pegasystems
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
SAS exams SAS
SOA exams SOA
Symantec exams Symantec
Tibco exams Tibco
VMware exams VMware
All certification exams

Network Appliance NS0-504 Exam - ChinaCertify.com

Free NS0-504 Sample Questions:

Q: 1
Which action will cause a currently in-sync SnapMirror relationship to fall out of sync?
A. Running snapmirror update on the source storage system
B. Running snapmirror release on the source storage system
C. Modifying the /etc/snapmirror.conf file for the relationship on the source storage system
D. Modifying the /etc/snapmirror.conf file for the relationship on the destination storage system
Answer: D

Q: 2
Which two choices are used to configure a semi-synchronous SnapMirror relationship? (Choose two.)
A. throttle
B. visibility interval
C. outstanding=3s in DOT 7.2
D. using option semi-sync in DOT 7.3 and higher
Answer: C,D

Q: 3
A NearStore license increases the amount of concurrent replication streams.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 4
Which is true of the SnapVault backup of a NetApp storage system?
A. The file is the basic unit for SnapVault backup destination.
B. The qtree is the basic unit for SnapVault backup destination.
C. The volume is the basic unit of SnapVault backup destination.
D. The directory is the basic unit for SnapVault backup destination.
Answer: B

Q: 5
Which system is recommended as a secondary system for SnapVault?
A. IS1200
B. DataFort
C. NearStore VTL
D. FAS with NearStore license
Answer: D

Q: 6
Which statement applies to the Open Systems SnapVault Free Space Estimator utility?
A. This utility runs automatically after each transfer.
B. This utility must be enabled on the secondary storage system.
C. This utility determines if there is sufficient disk space available on the primary to perform an OSSV transfer.
D. This utility determines if there is sufficient disk space available on the secondary to perform an OSSV transfer.
Answer: C

Q: 7
The snapvault snap sched -x command is used to ____________.
A. schedule full backups
B. cancel scheduled backups
C. schedule baseline transfer
D. schedule incremental backups
Answer: D

Q: 8
The snapvault snap create volume snapname command can be executed on the ___________.
A. open systems
B. primary system only
C. secondary system only
D. secondary or primary systems
Answer: D

Q: 9
The SnapVault secondary system allows you to keep a separate schedule of Snapshot copies from your primary system.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 10
Which three statements apply to NearStore Personality license? (Choose three.)
A. It increases the storage capacity.
B. It converts the destination storage system to a NearStore system.
C. It requires the nearstore_option license on the destination storage system.
D. It provides increased concurrent streams when the storage systems are used as destinations for SnapMirror and SnapVault transfers.
Answer: B,C,D