Free Chinacertify Samples and Demo Questions Download
Microsoft exams Microsoft
Cisco exams Cisco
CompTIA exams CompTIA
HP exams HP
IBM exams IBM
Oracle exams Oracle
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
BICSI exams BICSI
BlackBerry exams BlackBerry
Brocade exams Brocade
CA Technologies exams CA Technologies
CheckPoint exams Check Point
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
Cloudera exams Cloudera
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
FileMaker exams FileMaker
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
HRCI exams HRCI
ISACA exams ISACA
ISC2 exams ISC2
ISEB exams ISEB
iSQI exams iSQI
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Network Appliance exams NetApp
Pegasystems exams Pegasystems
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
SAS exams SAS
SOA exams SOA
Symantec exams Symantec
Tibco exams Tibco
VMware exams VMware
All certification exams

Magento M70-301 Exam - ChinaCertify.com

Free M70-301 Sample Questions:

Q: 1
How can you override a native template file in an activated custom theme, using the design fallback?
A. Copy the file to the appropriate folder.
B. Copy the file to the appropriate folder and specify the path to it in the admin panel.
C. Copy the file to the appropriate folder and specify the path to it in the database.
D. Copy the file to the appropriate folder and rename it by adding the suffix "as".
Answer: A

Q: 2
Which of the following is the layout update handle loaded for built-in simple products?
A. TYPE_simple
B. PRODUCT_TYPE_simple
C. PRODUCT_simple
D. Simple_product
Answer: B

Q: 3
Which two of the following statements are true regarding Magento configuration scopes? (Choose TWO.)
A. "Websites" contain "Stores".
B. A "Store" can be associated with multiple "Websites".
C. A "Store View" can be associated with multiple "Stores".
D. A "Store" can be associated with multiple "Store Views".
E. Multiple "Websites" can share a "Store View".
Answer: A,D

Q: 4
You have created a system of multiple stores within a single Magento installation. Which one of the following levels of settings is NOT available?
A. Global
B. Website
C. Store Group
D. Store
E. Store View
Answer: C

Q: 5
Which of the following is a native frontend layout handle in Magento?
A. catalog_product_details
B. catalog_category_list
C. checkout_onepage_shippingmethod
D. customer_account_default
E. multiple_addresses_progress
Answer: C

Q: 6
Which three of the following action method(s) are valid ways to add custom JavaScript files? (Choose THREE.)
A. <action method="addJ">< xscript>example.js</script></action>
B. <action method="addScript" ><type>js</type><src>example.js</src></action>
C. <action method="addJs">< type>skin_js</typexname>example.is</name></action>
D. <action method="addltem><type>skin_js</type> <name>example-js</namex/action>
E. <action method= "newltem" >< "type>js</type> <script>example.js</script></action>
F. <action method="addScript"><script>example.js </script></action>
G. <action method= "addltem" ><type>js</typexname> example.js</name ></action>
Answer: A,D,G

Q: 7
You want to add a block to the content of the product detail page, without having to modify a template.
Which three container blocks are rendered regardless of product type and configuration? (Choose THREE.)
A. alert.urls
B. product.info.extrahint
C. product.info.options.wrapper
D. product.info.options .wrapper.bottom
E. product.info.additional
F. product.info.container1
G. product.info.container2
H. product.info.attributes
Answer: A,B,E

Q: 8
lf your custom frontend theme is missing an expected template file, the last place Magento will look is this directory: .
A. apphttp://www.chinacertify.com/design/frontend/base/default
B. skinhttp://www.chinacertify.com/design/frontend/base/default
C. skin/frontend/base/default
D. app/frontend/default/default
E. skin/frontend/default/default
F. app/frontendhttp://www.chinacertify.com/design/default/default
Answer: A

Q: 9
You want to add CSS to an HTML page. Which HTML tag would you use?
A. CSS
B. Style
C. Script
D. styling
Answer: B

Q: 10
Which of the following functions is guaranteed to be executed after the DOM is ready? (Assume that the page only includes the prototype.js library.)
A. $(function() { . . . })
B. $(documerit).ready(function() { . . . })
C. $("dom:loaded", function(). . . })
D. document.observe( "dom:loaded", function(). . . })
E. document.observe("html:loaded", function(). . . })
F. document.event("html:load", function(). . . })
Answer: D