Free Chinacertify Samples and Demo Questions Download
Microsoft exams Microsoft
Cisco exams Cisco
CompTIA exams CompTIA
HP exams HP
IBM exams IBM
Oracle exams Oracle
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
BICSI exams BICSI
BlackBerry exams BlackBerry
Brocade exams Brocade
CA Technologies exams CA Technologies
CheckPoint exams Check Point
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
Cloudera exams Cloudera
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
FileMaker exams FileMaker
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
HRCI exams HRCI
ISACA exams ISACA
ISC2 exams ISC2
ISEB exams ISEB
iSQI exams iSQI
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Network Appliance exams NetApp
Pegasystems exams Pegasystems
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
SAS exams SAS
SOA exams SOA
Symantec exams Symantec
Tibco exams Tibco
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 400-051 Exam - ChinaCertify.com

Free 400-051 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements describe security services that are provided by the Phone Proxy function on a Cisco ASA appliance? (Choose two.)
A. It is supported only on phones that use SCCP.
B. It is supported on an adaptive security appliance that runs in transparent mode.
C. It provides interworking to ensure that the external IP phone traffic is encrypted, as long as the Cisco Unified Communications Manager cluster runs in secure mode.
D. It provides a proxy of phone signaling, with optional use of NAT, to hide the Cisco Unified Communications Manager IP address from the public Internet.
E. It proxies phone media so that internal phones are not directly exposed to the Internet.
F. It supports IP phones that send phone proxy traffic through a VPN tunnel.
Answer: D,E

Q: 2
Which entity signs a Cisco IP phone LSC?
A. Godaddy.com Enrollment Server
B. Manufacturer Certificate Authority
C. Registration Authority
D. Certificate Authority Proxy Function
E. Cisco Certificate Authority
Answer: D

Q: 3
A Cisco Unity Connection administrator receives a name change request from a voice-mail user, whose Cisco Unity Connection user account was imported from Cisco Unified Communications Manager. What should the administrator do to execute this change?
A. Change the user data in the Cisco Unity Connection administration page, then use the Synch User page in Cisco Unity Connection administration to push the change to Cisco Unified Communications Manager.
B. Change the user data in the Cisco Unified Communications Manager administration page, then use the Synch User page in Cisco Unity Connection administration to pull the changes from Cisco Unified CM.
C. Change the user data in the Cisco Unified Communications Manager administration page, then use the Synch User page in Cisco Unified CM administration to push the change to Cisco Unity Connection.
D. Change the user profile from Imported to Local on Cisco Unity Connection Administration, then edit the data locally on Cisco Unity Connection.
E. Change the user data in Cisco Unity Connection and Cisco Unified Communications Manager separately.
Answer: B

Q: 4
Which message-handling behavior describes how Cisco Unity Connection Single Inbox works for Outlook users who do not have ViewMail installed?
A. Cisco Unity Connection voice messages are treated as emails without a WAV file attachment.
B. Cisco Unity Connection voice messages are treated as voice messages.
C. Cisco Unity Connection voice messages are treated as emails with a WAV file attachment.
D. Cisco Unity Connection adds a Voice Outbox folder to the Outlook mailbox.
E. Replies to Cisco Unity Connection voice messages are sent to Exchange as well as the Cisco Unity Connection mailbox for the recipient.
Answer: C

Q: 5
When Single Inbox is configured, what will happen to an email message that was moved from any Outlook folder to the Voice Outbox folder?
A. The email message will be delivered to Cisco Unity Connection.
B. The email message will be kept in the Voice Outbox folder.
C. The move will fail because the operation is not supported.
D. The email message will be moved to the Deleted Items folder.
E. The email message will be permanently deleted and will not be retrievable.
Answer: D

Q: 6
Which Cisco Unity Connection call handler greeting, when enabled, overrides all other greetings?
A. holiday
B. closed
C. internal
D. busy
E. alternate
Answer: E

Q: 7
Which three Cisco Unity Connection call handler greetings can be overridden by the internal greeting? (Choose three.)
A. holiday
B. alternate
C. error
D. busy
E. closed
F. standard
Answer: A,E,F

Q: 8
Which Cisco Unity Connection call handler message is played when a caller enters a string of digits that is not found in the search scope?
A. error
B. closed
C. internal
D. busy
E. alternate
Answer: A

Q: 9
What is the default treatment of a message that is left in the opening greeting default call handler in Cisco Unity Connection?
A. It will be sent to the mailbox for the Operator user.
B. It will be sent to the Undeliverable Messages distribution list.
C. It will be sent to the mailbox of the system administrator.
D. It will be sent to the All Voicemail Users distribution list.
E. It will be sent to the General Delivery Mailbox.
Answer: B

Q: 10
Which statement about system broadcast messages in Cisco Unity Connection is true?
A. The user can skip a system broadcast message to listen to new messages first.
B. The user can forward a system broadcast message only if it has been played in its entirety.
C. System broadcast messages are synchronized between Cisco Unity Connection and Exchange when Single Inbox is configured.
D. System broadcast messages do not trigger MWI.
E. System broadcast messages are played immediately after users sign in and listen to message counts for new and saved messages.
Answer: D