Free Chinacertify Samples and Demo Questions Download
Microsoft exams Microsoft
Cisco exams Cisco
CompTIA exams CompTIA
HP exams HP
IBM exams IBM
Oracle exams Oracle
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
BICSI exams BICSI
BlackBerry exams BlackBerry
Brocade exams Brocade
CA Technologies exams CA Technologies
CheckPoint exams Check Point
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
Cloudera exams Cloudera
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
FileMaker exams FileMaker
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
HRCI exams HRCI
ISACA exams ISACA
ISC2 exams ISC2
ISEB exams ISEB
iSQI exams iSQI
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Network Appliance exams NetApp
Pegasystems exams Pegasystems
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
SAS exams SAS
SOA exams SOA
Symantec exams Symantec
Tibco exams Tibco
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-062 Exam - ChinaCertify.com

Free 1Z0-062 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are true about the logical storage structure of an Oracle database?
A. An extent contains data blocks that are always physically contiguous on disk.
B. An extent can span multiple segments,
C. Each data block always corresponds to one operating system block.
D. It is possible to have tablespaces of different block sizes.
E. A data block is the smallest unit of I/O in data files.
Answer: B, D

Q: 2
Which two statements correctly describe the relationship between data files and logical database structures?
A. A segment cannot span data files.
B. A data file can belong to only one tablespace.
C. An extent cannot span data files.
D. The size of an Oracle data block in a data file should be the same as the size of an OS block.
Answer: B, C

Q: 3
Which statement is true about the Log Writer process?
A. It writes when it receives a signal from the checkpoint process (CKPT).
B. It writes concurrently to all members of multiplexed redo log groups.
C. It writes after the Database Writer process writes dirty buffers to disk.
D. It writes when a user commits a transaction.
Answer: D

Q: 4
The ORCL database is configured to support shared server mode. You want to ensure that a user connecting remotely to the database instance has a one-to-one ratio between client and server processes.
Which connection method guarantees that this requirement is met?
A. connecting by using an external naming method
B. connecting by using the easy connect method
C. creating a service in the database by using the dbms_service.create_service procedure and using this service for creating a local naming service"
D. connecting by using the local naming method with the server = dedicated parameter set in the tnsnames.ora file for the net service
E. connecting by using a directory naming method
Answer: C, E

Q: 5
Which two tasks can be performed on an external table?
A. partitioning the table
B. creating an invisible index
C. updating the table by using an update statement
D. creating a public synonym
E. creating a view
Answer: C, D

Q: 6
Examine the parameters for your database instance:
NAME TYPE VALUE
-------------------------
undo_management string AUTO
undo_retention integer 12 00
undo_tablespace string UNDOTBS1
You execute the following command:
SQL> ALTER TABLESPACE undotbs1 RETENTION NOGUARANTEE;
Which statement is true in this scenario?
A. Undo data is written to flashback logs after 1200 seconds.
B. Inactive undo data is retained for 1200 seconds even if subsequent transactions fail due to lack of space in the undo tablespace.
C. You can perform a Flashback Database operation only within the duration of 1200 seconds.
D. An attempt is made to keep inactive undo for 1200 seconds but transactions may overwrite the undo before that time has elapsed.
Answer: A

Q: 7
A user establishes a connection to a database instance by using an Oracle Net connection. You want to ensure the following:
1. The user account must be locked after five unsuccessful login attempts.
2. Data read per session must be limited for the user.
3. The user cannot have more than three simultaneous sessions.
4. The user must have a maximum of 10 minutes session idle time before being logged off automatically.
How would you accomplish this?
A. by granting a secure application role to the user
B. by implementing Database Resource Manager
C. by using Oracle Label Security options
D. by assigning a profile to the user
Answer: D

Q: 8
As a user of the ORCL database, you establish a database link to the remote HQ database such that all users in the ORCL database may access tables only from the SCOTT schema in the HQ database. SCOTT’s password is TIGER. The service mane “HQ” is used to connect to the remote HQ database.
Which command would you execute to create the database link?
A. CREATE DATABASE LINK HQ USING 'HQ';
B. CREATE DATABASE LINK HQ CONNECT TO CXJRRENT_USER USING HQ' S
C. CREATE PUBLIC DATABASE LINK HQ CONNECT TO scott IDENTIFIED BY tiger USING 'HQ';
D. CREATE DATABASE LINK HQ CONNECT TO scott IDENTIFIED BY tiger USING 'HQ';
Answer: B

Q: 9
What happens if a maintenance window closes before a job that collects optimizer statistics completes?
A. The job is terminated and the gathered statistics are not saved.
B. The job is terminated but the gathered statistics are not published.
C. The job continues to run until all statistics are gathered.
D. The job is terminated and statistics for the remaining objects are collected the next time the maintenance window opens.
Answer: D

Q: 10
You plan to create a database by using the Database Configuration Assistant (DBCA), with the following specifications:
Applications will connect to the database via a middle tier.
The number of concurrent user connections will be high.
The database will have mixed workload, with the execution of complex BI queries scheduled at night.
Which DBCA option must you choose to create the database?
A. a General Purpose database template with default memory allocation
B. a Data Warehouse database template, with the dedicated server mode option and AMM enabled
C. a General Purpose database template, with the shared server mode option and Automatic Memory Management (AMM) enabled
D. a default database configuration
Answer: C